11 april 2011

Sjukskriven!

Jag ä bitter just nu.

Va hemma hos Farfar ilördags för att gratta han, vilket slutade med Akuten för min del.
Blev skrämd av övriga deltagare att det satt en spindel påväg ner ovanför mitt huvud, och alla som känner mej vet hur jävla rädd ja är :/
Ja, jag vet inte riktigt hur ja lyckades med fastnade ialf med foten i bordsbenet och benet vred sej och ja landade ovanpå knät, världens jävla smäll å vilken JÄVLA smärta.
Tårarna rann och ja ville skrika å svära, dock gjorde ja aldrig det, pluspoäng!
Väntade ett tag innan ja for in, då va smärtan så obeskrivlig, men ja hade pumpat ut eget adrenalin, så ja va ganska flummig..
Väl inne är det någon sköterska som skulle linda benet och ja skulle ta två alvedon och fara hem..
Men där till problemet, såfort hon bara strök försiktigt över benet så skrek ja rakt ut, och tårarna bara spruta.. Varpå hon säger: Nämen oj, har du så ont?
Trodde seriöst ja skulle slå ihjäl kärringen då, men gav till svar: Ja vafan trodde du? Att ja åker in hit för att det är roligt? Hade ja klarat av smärtan och domningarna hemma, hade ja väl stannat där?
Gaah, kände att ibland är fel folk på fel arbetsplats...

Jaja, efter mycket om å men fick ja komma in på ett rum och träffa en läkare, han var ialf snäll och försiktig, nog för att han var tvungen att känna över knät, men såfort ja sa ifrån på ett eller annat sätt så slutade han.
Röntgen visade inget benbrott, Tacka Gud för det!!
Så han tror att jag har fått en kraftig stukning och vridning av knät, samt att ligamentena är uttöjda, hur dom nu kan bli det vette tusan, fick citodon och ipren.
Vart glad att det bara var en lättare skada, och precis när ja trodde allt var över kom det.
Han förklarade att eftersom jag har så fruktansvärt ont, över, under å insidan av knät, och så svullen som ja fortsätter att vara,och om ja försöker stödja på benet så "åker" knät bakåt, precis som det viker sej, kunde han inte utesluta en miniskskada, men det kan han inte se förrän ja har fått ner svullnaden..
Så nu håller ja tummarna att det inte är det, har slagit i knät två gånger innan detta på en kort tid, så ja tror att det tog så hårt den här gången för att det var redan mjukt där.

Ska ringa sjukgymnasten imorn, för ska ja få hjälp där att kolla om det går att träna vill ja göra det på en gång, för funkar det så kan ja börja jobba mycket tidigare :D :D :D
Och kanske inte alls behöver vara sjukskriven tre veckor, Jippie!
Klarar ja det inte så tycker ja synd om dom i min närhet, haha, kommer bli galen av att gå hemma.

Nu ska ja fixa en till kopp kaffe, ta en dusch, å sen ta en buss till Tobias där ja hämtar upp hans pappas bil, automat, vägrar sitta här hemma hela tiden och koppla min egen bil klarar ja inte riktigt än..