7 januari 2011

Flyger!

Ibland lyckas allt gå precis som man vill att det ska gå, allt känns förjävla underbart och den här känslan vill ja ha varje dag, hela tiden..
Vet ju själv att det inte är så, men om ja hittar ett sätt som gör att ja faller tillbaks till det stadiumet ja är i nu, så borde det ju kunna bli så?

Denna här veckan har bestått av en hel del olika saker, myst med mitt fina hjärta, ja han är fan inte det bästa jämnt, fast å andra sidan är nog inte ja heller det :/
Tisdags kom Joanna å Lowa in hit, vi stora drack Vin/The och möblerade om medans Lillvuxen låg på golvet och spelade spel :)
Onsdan styrde ja bilen hem till dom, mös framför tvn med Joanna å Johanna, sen gick ja med Husfrun upp för att skeda, tror inte ja hann ligga så länge innan ja somna...
Eller Lowa hann ju komma in ett x antal gånger varav sista gången hade hon ta´t på sej understället och sa att hon skulle svettas om hon inte hade det på sej, haha, gullunge!
Vaknade alldeles för tidigt på tordagen, av att Lowa har vridit upp volymen på barnkanalen till max tror ja, jaja, fann inge ro att ligga kvar så ja gick ner å började hinka kaffe...
Dröjde kanske en timme innan Joanna kom ner, och sen efter det dröjde det inte länge förrän Joel kom också.. Vi spelade spel, surrade en massa å käkade korv..
Lowa fuskade FAKTISKT, jag är en dålig förlorare, men har fasiken blitt bättre, men ja skulle ALDRIG säga att ett barn fuskar om hon/han inte gjort det...
Så hörde ni det? ;)

Nu tänkte ja försöka ta mej in till sängen och sova, så länge det bara går, för imorn kommer min Bästa Ingela, då blir det mys, hela dan, kvällen å natten :)