2 maj 2011

Verkligheten!

Haft en helmysig helg hos Bror med Familj, ska göras om snart, fast då får dom fli sej hbörjat it :)
Från att ja kom hem igår så har ja varit trött, och deprimerad. Vet faktiskt inte varför, jag kanske har varit det hela helgen, men blockerat allt, har ialf gråtit nonstop sen ja kom hem, men känner mej inte ledsen, mera tom, det känns inget!
Ganska jobbigt, okej, om ja visste va det var som gjorde mej nere men när man inte vet det så blir ja mest arg, arg över att ja inte kan förändra någe, för hur mycket ja än försöker så kan ja inte gå tillräckligt långt in för att ta på det "onda" , jag flyr hellre så ja slipper!
Men sån är ja, och så är det!

Har ialf  börjat skriva av mej saker ja kommer på allt eftersom, sen ska ja försöka reda ut hela den harvar också, det kan bli både roligt, jobbigt å lesamt, men tids nog funkar det nog :)
Ska alldeles strax iväg till sjukgymnasten, och imorn blir det ett läkarbesök innan ja ska börja jobba, som ja längtat, ÄNTLIGEN kan ja jobba igen, känner mej huuuur glad som helst över det.
Att ha någe att göra i princip varje dag som man trivs med trots motgångar, det gillar ja skarpt!
Att kunna komma hem efter en dag på jobbet och vara trött för att man har jobbat, de är en skön känsla, just nu har ja krypit på väggarna i brist på att göra saker, jag har försökt aktivera mej själv i allt, men det känns inte som det räckt till :/
Så imorn är ja som en ny människa!
ByeBye!