4 november 2010

Back On Night!

När man väl har kommit in i "nattperioden" så funkar det förvånadsvärt bra att jobba nätterna, har haft två lediga nätter, vilket varit jävligt skönt :)
Måndanatt kom ja i säng ganska så tidigt, men då låg ja i stället å kollade på olika serier vilket resulterade i att ja somnade sent, bara bra!
Tisdan, hade ja mysdag med Hjärtat..
Plockade upp han "hemma" så for vi å handlade godmidda å en flaska vin, kom hem, tände massa ljus å Älsklingen fixade maten..
Så jävla gott å efteråt ett glas vin till en film, haha, ja höll på somna :p
Så mysigt hade vi det, sen började ja känna mej trött där vid halv två, sagt å gjort begav mej till sängen, sista gången jag var upp så stod klockan på 03.20, så ja somnade säkerligen strax innan fyra.. :)
Vaknade alldeles för tidigt idag av att Tobias telefon ringde, men ja var ialf pigg efter ett par koppar kaffe...
Väl hemma fick ja för mej att ja skulle baka biskvier, vilket inte gick min väg idag, vettefan vad som händer men väl i ugnen rann allt ihop till en enda kaka!?!
Ja la ner det projektet ganska så snart..
Petra kom förbi på mat och ja skulle göra en kladdkaka med glasyr på men inte den heller fick ja till som ja vill :p haha, uppenbarligen ingen bra dag för mej att baka :)
Överlämnade i princip hela formen till Tobias, kakan var sjukt god men jobbig att tugga :) Nu sitter ja på jobbet och tankarna snurrar på högvarv efter en sak jag fick höra idag, vet som inte riktigt på vilket ben ja ska stå?!


Du finns på avstånd, endast för att skydda mej själv mot all smärta som jag ser skymta fram mer å mer....