28 mars 2010

Söndag!

Varför uppfattas alltid söndag som den mest tråkigaste dagen på hela veckan? Känns inte som det spelar någon roll om man ska göra någe eller inte, känns ändå bara bläää.. Haha!

Har nästan nyss vaknat, druckit min underbara kopp kaffe.. Och funderar på vad man ska hitta på idag?
Ska ialf betala in räkningarna, vilket ger en ångest omgående, men de är väl ett måste!
Kanske åka förbi Linda och hämta upp två ramar hon köpt till mej :D
Sen sätta upp lackhyllan, kanske?
Kolla igenom korten på datan och se om ja har nå bra kort på Guldklimparna mina som ja kan sätta i ramarna!? Annars ska ja ju träffa tre av dom under ett par dagar framöver så då kan de hinnas med massa knäppta kort :)
Skulle ha varit ut till Svensta med PåskÄgg åt Zandra också, Jennifer får kläder ist :) Samma sak för Casper å Småtjejerna :)
Sen ska Lowis ha ett också..
Så de känns som ja har en del att göra innan ja far till Månsa på onsdag..

Jag blir lite fundersam på Arbetsförmedlinge.. Dom vet att ja jobbar 74% och ja stämplar bara upp någon enstaka gång, sen 1 januari har ja bara tagit ut en enda dag.. Och snart ska ja inte stämpla upp eftersom ja kommer upp i mera tid..
Jag söker jobb, om det är någe som faller mej i intresse..
Men likförbannat ska dom vara på mej, nu ska ja in på sån där jävla jobbgaranti IGEN!
Varför är dom inte på dom som varit arbetslös i en evighet och knappt söker någe jobb ist? Fattar inte, känns ibland som man är en av dom utvalda!?

Men ja ska inte gå iväg på det utan blir hellre utskriven för att bara visa upp mitt fina tryne där igen och bli inskriven :D haha, vet att de kanske är dumt, men orka tjorva på med dom!?

Nä, nu ska ja gå å mysa med den Bäste!