25 mars 2010

Magsjuk?

Ja jag vet inte om ja åkt på magsjuka el inte?!
Började må skitdåligt igår kväll, och det dröjde inte länge innan ja satt å kramade toastolen, har nog inte spytt så mycket på länge.. Sen började det komma från båda hållen, frossan kom och ja va helt utmattad..
Idag känner ja inte av någe, lite tröttare men inte riktigt illamående, får se om hela dagen går utan att det blir någe... Magsjuk el inte?
Jag vet inte, känns som att ja skulle ha varit mera sjuk då, illamående försvann inatt.. Och det känns som att Tobias skulle ha åkt dit på det också, men det har han inte gjort?! Så ja vet faktiskt inte om det är det el inte?
Skitmysko å inte veta, men men! Är det inte magsjuka får ja ju komma på jobbet redan imorn, annars inte! Men vem ska hjälpa mej avgöra om det är magsjuka?

Ska ialf fli mej ut till bilen och städa ur den, inte så stökigt i den men ja tänkte spänna fast bältena å lägga fram varningstriangeln för imorn ska gamla bettan besiktas, blir Tobias pappa som åker iväg å gör det.. För antingen kommer ja befinna mej på jobbet eller va hemma å må pyton!?

Nä, nu ska ja hitta på någe! På återseende...